Knøttene øver i Vestsiden Menighetshus, hver tirsdag klokken 17.30 til 18.30.
Adressen er Kirkegata 25 Porsgrunn.

KGC skal være et sted der livsglede blandes med glad sang. Dette gir utslag i en gjeng som virkelig får det til å svinge. Det er en livlig gjeng som synger med full hals, så sant ikke det da ikke er noe annet inntresant et annet sted. Sangene får alle sammen på CD så de kan lære tekstene utenat hjemme. All musikk vi bruker har vi på CD, det som kalles «playback». Dette er veldig greit når ikke noen av lederne spiller noe instrument. Det er barn i alderen 4 - 10 år. De fleste mellom 4 - 6 år. KGC øver hver tirsdag fra 17.30.- 18.30.

Øvelsene er ikke bare å øve på sanger. Det er fast tid til lek hver gang, og ”kakeboks”

Hver øvelse avsluttes med at foreldrene er med på samlingsstunden der vi har informasjon og andakt. Ca 1 gang i mnd har vi månedsfest med noe godt å spise samt utlodding.

Vi har hvert år 1 ”øvelse” utenfor ”Huset”, og da er vi å bader i Skien Fritidspark. Når KGC øver er det også kaffekrok for de voksne ute i gangen.

Hva skjer i PN

FEB
24
Cafékonsert. Arvid Pettersen m/band og sangere. Fri entré - kollekt.
19:00 -

FEB
26
Morgenbønn
06:00 -
Korøvelser på Vest
17:30 -
ALF-klubben
18:30 -

FEB
27
Etter Skoletid
12:00 -

MAR
1
Kvinnenens Internasjonale Bønnedag. Evangeliehuset.
11:00 -Porsgrunn Normisjon tilhører organisasjonen Normisjon, som er en fri og selvstendig bevegelse innenfor Den norske Kirke. Aktiviteter og drift er basert på innsamlede midler og frivillig arbeid. Noen av våre medlemmer ser på PN som sin menighet, mens andre er med ved siden av engasjement i andre menigheter.
Vår visjon: ”for Gud, for hverandre”.

Nyhetsbrev og SMS

Motta vårt nyhetsbrev og/eller SMS
ved å fylle ut feltene under:
Navn 
Mobil 
e-post