Trovassli 9-11. mars 2018

Hei alle sammen!
Så er det tid for Trovassli-tur igjen! For dere som ikke har vært med til Trovassli før, er dette en perle av et leirsted i Øyfjell. Her skal vi kose oss fra fredag til søndag, med aktiviteter og lek både ute og inne.
Årets playsingere er nokså unge. Vi ønsker derfor at årets tur har en familieprofil slik at flest mulig kan være med. Det er moro på tur både for barna og de voksne. Vi derfor håper at de fra 1-3 klasse vil ha med en forelder eller en voksen de kjenner, i stedet for å gå glipp av turen. Avreisen blir fra L9, fredag 9.mars kl. 17.00 i privatbiler. Oppmøte 16.45, Vi reiser hjem søndag klokken 13.00 og er på L9 ca. 15.30. Turen koster 450,-/ per person og betales via nettbank til korets konto 2670.43.19095 innen fredag onsdag 28.februar. For å redusere antall lapper, kjører vi også påmelding elektronisk. Send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 28.februar. La Emne/Subject være «Påmelding Trovassli 2018». Vi ønsker å vite:
- Hvem påmeldingen gjelder for
- Om voksne skal være med
- Om det er behov for plass i annen bil eller om det kjøres egen bil og om dere har plass til flere
- Spesielle behov som allergier etc
HUSKELISTE
Til turen må du ta med deg følgende:
- Akebrett, evt ski. De fleste pleier å ha med akebrett. - Sovepose
- Laken og eventuelt pute
- Innesko
- Toalettsaker
- Varme klær – Ekstra skift (Viktig)
- Votter, lue, skjerf
- Tykke sokker
- Ett påleggsslag
- + evt underholdningsinnslag til lørdagskvelden (frivillig) DET ER VIKTIG AT ALLE MERKER BAGASJEN SIN. MANGE HAR LIKE SOVEPOSER, SKI, OG KLÆ R!!!
Vi kommer til å ha kiosk på Trovassli, så det kan derfor være med lurt å ha med litt penger til dette. Da gleder vi oss til tur 
Hege 92890752, Anita 97716134 og Jan Erik 48114251

PlaySing-jul

PlaySing i juletider

Tradisjonen tro har vi en julekonsert og to sangoppdrag i disse juletider

Luciadagen 13.desember skal vi ha vår julekonsert for familie og venner. Konserten begynner kl 18.00, men vi ønsker at barna kommer en halv time før for lydsjekk og lignende. Vi koser oss sammen med lussekatter og fine sanger fra koret. Vi regner med at dette varer i ca en og en halv time.

Barna må gjerne ha litt fint tøy på og ha med lucia-drakt (hvit stor skjorte eller kjole og glitter til håret)

Søndag 17.desember skal vi synge på julegudstjeneste kl 11.00 på L9. Denne dagen er det også fint om barna møter opp en halv time før og stiller i litt fint juletøy.

Onsdag 10.januar skal vi synge på Borgehagen på juletrefest. Vi må komme tilbake til hvilket klokkeslett denne festen begynner, men det er i fem/seks tiden. Her pleier barna å få en pølse og litt drikke. Det er mulig å kjøpe lodder til utlodning denne dagen. Til slutt kommer nissen. Juletrefesten varer ca halvannen time

Håper at vi ser alle sammen! Det er gøyest å synge når vi er mange og høres godt. Si gjerne fra dersom deres barn ikke kan komme på tilstelningene.

Ellers ønsker vi dere en riktig god adventstid og gleder oss til å se dere alle!

 

Et par arrangementer til på L9. Her skal vi ikke synge, men det er åpent for alle:

- Julaften kl 15.00 er det julegudstjeneste med Ulf på L9

- Fredag 29.desember er det juletrefest på L9 kl 18.00.

 

Hva skjer i PN

MAR
25
OBS!! Ikke møte på L9.
10:00 -Porsgrunn Normisjon tilhører organisasjonen Normisjon, som er en fri og selvstendig bevegelse innenfor Den norske Kirke. Aktiviteter og drift er basert på innsamlede midler og frivillig arbeid. Noen av våre medlemmer ser på PN som sin menighet, mens andre er med ved siden av engasjement i andre menigheter.
Vår visjon: ”for Gud, for hverandre”.

Nyhetsbrev og SMS

Motta vårt nyhetsbrev og/eller SMS
ved å fylle ut feltene under:
Navn 
Mobil 
e-post